meh cnie pakat rmai2 follow aku..hehehehe

Wednesday, September 3, 2014

kenangan kerja part time

Assalamualaikum...

tamat sudah riwayat aku sbg seorg pekerja part time kat sebuah restoran di petaling jaya... bkn mudah jgak nk jdi seorg waiters kalu xde sikap penyabar nie... penat tu memg xleh nk kata lah kn.. aku just kije part time je masuk kul 6 ptg abis kul 12 mlm.. so pagi aku boleh tido sepuas2 nye... kije pun sbb nk abiskn waktu cuti semester aku jer..minggu depan dh start kuliah so kena lah berenti...

byk jgak kenangan aku kije kat situ..mostly kena bergaul dgn org international nie..susah ckit sbb diorg ckp aku pun x faham...hahaha..ada myammay, bangla, indian and so on..




that all my experience part time job...

5 3 org comel @ hensem comment:

Anonymous said...

Excellent weblog here! Additionally your site quite a bit up very fast!
What web host are you using? Can I get your associate hyperlink in your host?
I wish my website loaded up as quickly as yours lol

my webpage :: best cheap web hosting uk

Anonymous said...

It's very straightforward to find out any matter on web as compare to textbooks,
as I found this paragraph at this web page.

my website Las Vegas Kitchen Appliance Repairman

calrase patrick said...

terbaik :)

Mia Liana said...

memori takkan dilupa... betul kan..

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

Azhafizah Md Nor said...

pengalaman yang diperlukan :)

Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

Happy weekend!

Jemput singgah
http://www.azhafizah.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...