meh cnie pakat rmai2 follow aku..hehehehe

Wednesday, September 22, 2010

exam dh dekat.....

Assalamualaikum....

pejam celik-pejam celik dh nk habis utk sem 3 nie...
sekejap jer rasa....nie aku tgah berdebar2 utk menduduki final exam bg sem 3 nie....
dh lh byk lgi x abis blajar....
tajuk + gementar + byk lgi lh....
mcm mane lh exam aku kali nie....dh lh result aku sem lepas menurun sdikit...
nie aku nk cover blik utk result aku bg sem nie...
hrp2 lah result yg bgus...hehehehehehe...

korg ad x tip2 utk aku stdy..???
kalu ad bg lh ye...
aku memerlukan nie...
aku sendiri x tau sama ada cara aku stdy nie btol tau x...
maybe slah..risau sgt aku utk final exam nie...

sebelum tu aku makin risau dgn test yg masih byk lgi bertangguh nie....
maybe minggu depan aku ad 5 test...waaa...risaunye....
bukan senang nk stdy 5 subjek dlm masa yg singkat...
kalu otak aku senang pikat xpe lh jgak...hehehehehe...
tu belum masuk dgn kuiz lgi...arrhh..byknye...
memg susah jgak jdi student nie....
kena pandai bgi masa plak tu...

final exam hanya tinggal brape minggu jer lgi...
aku masih blum bersdia jgak..
masih bermain2 dlm pembelajaran...
slalu masuk kelas lmbt...
tp x pernah lgi lh aku ponteng kelas...hehehehe...

last skali aku hrp korg dpt lh bgi cdagan utk aku..hehehehe,...
aku hrp korg jgak dpt doakn utk aku jgak neh..hehehee.(ambk kesempatan)...
k lah....smpai cnie dulu utk blog aku hri nie..hehehehe...
gudluck semua....

by: muhammad izzulhairi

4 3 org comel @ hensem comment:

jeBateja said...

Ishhh...ko ni...dah last minit baru nak study erk...

den nak nasihat ko...den pun kojo kilang....tak plak sepandai ko...kalau nak belaja cara2 nak rejectkan brg...boleh arrr

HairiAks said...

Haha.. wah..dh nk exam.. Gd luck ye..

HonEyBuNNy said...

he2..sama la ila...malas sungguh nak stdy..last mint jugak..esmen lak bertimbun....nak exm xlma ja lg..huuhuh

diana said...

akak tak reti nak nasihat..
kang orang kate cakap je pandai..
hahah..semoga berjaya la ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...