meh cnie pakat rmai2 follow aku..hehehehe

Monday, September 20, 2010

rayer....rayer...

ASSALAMUALAIKUM......

sebelum tu aku nk ucapkn selamat hri raye kat semua pambaca blog aku....
ok...
sory sebb dh lama kau x update blog aku...
2 minggu aku cuti langsung x sentuh pun blog aku...
nk buat cm mane maybe aku bz kot....
nie brulah ad masa nk update aku punye blog...

mcm mane dgn perayaaan korg.??
best x..??
nie x silap aku dh 11 syawal...
so ape yg menarik ttg raya anda....
nie aku nk cter pengalaman raye aku smpai 11 syawal nie...



PENGALAMAN RAYA....!!!!!!

1 syawal....
of course lh sprti org lain jgak aku g solat sunat aidilfitri....
lepas tu aku ziarah saudara mara ku...
mcm mane jenis mknan aku rasa...
memg semuanye lazat...(ad rendang,lemang,nasi,n sebgainye....)
tp yg x bestnye 1 syawal jtuh pd hri jumaat...
maklumlh hri tu kn ad solat jumaat...
so xleh lh nk rye lebih2 coz kena g solat jumaat plak....
lepas solat jumaat aku terus tido smpai petg...
bleh katakn x igt dunia.....
hehehehehehheheheheheh....

2-9 syawal....
aku join kak aku g open house...
terlalu byk open house...
serabut rasa....
xde mknan lain...
asyik jumpe mknan yg sama jer...
kalu difikirkn mlaz jer nk g..
tp nk buat cm mane umah sdara mestilh g....

10 syawal....
nie ad masa utk kembali ke u...
time nie ase mcm mlaz jer nk g...
ase mcm nk ambk cuti lebih plak..hehehehe..
tp kena kuatkn hti lh kena g jgak...
lgpun exam dh dekat....

11 syawal....
aku dh start blajar...
tp sesetgah tempat mesti ad lg yg mengadakn open house...
waaaa bestnye...
dgn mknan yg lazak..hehehe...
(mknan jer aku tau)hehehehe...


k lah mungkin tu jer yg aku nk cter utk kali nie...
ecok2 aku tulis lg..hehehhe..

asslamualiakum..
by:muhammad izzulhairi....

1 3 org comel @ hensem comment:

mR.sYaH said...

erry kuat mkn sbb tu makin besar dia punya rut.. heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...