meh cnie pakat rmai2 follow aku..hehehehe

Thursday, September 30, 2010

about my worried.....!!!!!!!


Assalamualaikum...

entry aku kali nie about my worried....
mesti korg nk tau ape yg sedang membimbang aku sekarang nie kan...??
sekarang nie aku sedang bimbang penempatan aku utk sem depan....
sekarang nie aku still duk kat kolej lgi lh..tp x tau lh utk sem 4 nanti..
desas-desus mengatakan yg budak sem 4 sem depan kena duk luar...
maknenye kitorg kena duk umah sewa lh...waaa...bkn xnk duk umah sewa..
tp aku takut jer..

perkara yg paling aku tkut kalu duk umah sewa:

(1)slalu ponteng kelas
(2)mlaz nk buat assgment
(3)x boleh nk concentrate utk stdy
(4)n byk lgi lh...

sedangkn aku duk kat kolej pun slalu jer dtg lmbt ke kelas..
nie kn nk suruh aku duk umah sewa...xnk lh aku...
arrrggg....nie aku nk cter ckit pasal aku terlmbt ke kelas...

*********



hri tu ad skali aku memg btol2 dtg lmbt ke kelas...
masa tu kelas mula kul 9...
aku terlmbt bangun..aku sedar pd masa tu kul 9.30 pg..
igtkn xnk g dah kelas tu..tp roomate aku ajak g jgak coz ad kuiz masa tu..
aku lmbt pun bersama 2 org lg kwn aku..hehehehe...
nasib baik jgak lh kiranye..heheheeh..
aku msuk kelas 5 minit terakhir..tp terpaksa jgak lh aku jwb kuiz tu...
tp jwapan semuanye merapu jer...hahaha.....
tp aku g jumpa madam kitorg smula utk jwb smula kuiz..tp soklan lain lh...

*********

korg ad x experience dtg kelas lmbt..????hehehehe
tu lh sebab nye aku tkut n bimbang sgt kalu duk umah sewa...
tp sekarang nie just desas-desus jer yg mengatakan bdk sem 4 sem depan kena duk umah sewa...tp x tau lgi lh...harap2 x lh kot..hahahaha...

lgi pun letih kitorg jer kumpul kn kupon..
kalu tau dri awal2 xyah pe kitorg kumpulkn kupon nie...
wak penat jer...
lgipun bzir masa jer...

k lh smpai cnie dulu lh entry aku kali nie...
ad masa aku tulis lgi...hehehehe

Assalamualaikum....
by:muhammad izzulhairi

2 3 org comel @ hensem comment:

ShErA said...

saya pernah dtg kuliah lmbt... semuanya sebab housemate siap lmbt.. dah kejut awl pun tetap gak siap lmbt... marah pun dah tak guna... nak tak nak ikut je la.. tapi memang geram la...

pasal duduk rmh sewa tu memang kena tahan dugaan terutama masa nak belajar.. masa ni la selalunya malas nak study... tapi kalau kuatkan hati, insyaallah boleh...

Anonymous said...

You're so interesting! I do not believe I've read through something like this before. So great to discover someone with original thoughts on this issue. Seriously.. thanks for starting this up. This web site is something that is required on the web, someone with a bit of originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]online pokies real money[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...